Constanta. Sesiunii Stiintifice Internationale PONTICA dedicata implinirii a 2000 de ani de la moartea poetului Publius Ovidius Naso (document)

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 16:56
127 citiri
In perioada 11-13 octombrie 2017, se vor desfasura lucrarile Sesiunii Stiintifice Internationale PONTICA, ce va fi dedicata implinirii a 2000 de ani de la moartea poetului Publius Ovidius Naso si va avea ca tema ISTORIE SI ARHEOLOGIE IN SPAEsIUL VEST-PONTIC.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 50 editie, va fi organizat de Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, in parteneriat cu Facultatea de Istorie si Stiinte Politice a Universitatii "Ovidius" Constanta, cu sprijinul Consiliului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.