Festivalul Mamaia Copiilor 2018 Palmaresul integral al unei editii fara precedent. Premii de 40.000 de lei, cea mai mare suma acordata in istoria evenimentului (galerie foto)

Marti, 17 Iulie 2018, ora 07:54
58 citiri
Sambata, pe scena din Piateta Cazino din Mamaia au rasunat pentru ultima data vocile copiilor premiati in cadrul Galei de decernare a premiilor Festivalului National de Creatie si Interpretare Mamaia Copiilor 2018.

Premiile acordate in cadrul festivalului sunt in valoare de 37.000 de lei, iar premiul pentru sectiunea de Creatie oferit de UCMR-ADA este de 3.000 de lei.
Opiniile juratilor
Juriul de anul acesta care a decis castigatorii editiei de... majorat a fost format din nume sonore ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.