Foc si apa la Poarta I. Festivalul "Miturile cetatii" se incheie cu un spectacol, cum n-a mai vazut Constanta. Grabiti-va sa luati bilete! (galerie foto)

Marti, 27 Iunie 2017, ora 16:57
118 citiri
Festivalul International de Teatru "Miturile cetatii" se incheie astazi, de la ora 21.30, cu un spectacol extraordinar, asa cum nu a mai vazut Constanta, comparabil insa cu magia "Serilor de teatru antic", de acum aproape 40 de ani, de care isi amintesc cu emotie si acum cei care au sansa sa fie martori acelor vremuri.

Un spectacol in spatiu neconventional - Poarta I a Portului Constanta -, cu cerul instelat pe fundal, cu apa, foc si tulburatoare cantece in latina, menite sa trezeasca fiori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.