Imagini unice. Descoperiri de senzatie Fosta fabrica de paine Dobrogea pe vestigii istorice. Ce s-a gasit in fosta parcare din zona depozite (galerie foto+video)

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 11:55
73 citiri
Sapaturile pentru construirea noului magazin pe locul fostei Fabrici de Paine Dobrogea din Constanta au fost, in toi, pana mai zilele trecute, cand, se pare ca din cauza descoperirii a ceea ce pare a fi o necropola greaca acestea vor trebuie sistate pana se vor clarifica si isi vor pune concluziile istoricii si arheologii.
Dupa cum se vede in imaginile si filmuletul nostru, pe locul unde era parcarea fabricii, in zona depozitelor pentru aprovizionare-livrare, de pe strada Industriei mici, se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.