Luna florilor, la Teatrul "Oleg Danovski". O evocare... centenara, o aniversare si abonamente la preturi promotionale (document)

Luni, 01 Mai 2017, ora 07:58
82 citiri
Luna florilor aduce la Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" un... buchet de evenimente speciale, pentru toate gusturile si toate varstele. Pentru 12 dintre cele 15 spectacole ale lunii, exista patru tipuri de abonamente, inclusiv pentru studenti si pensionari, cu preturi cuprinse intre 70 si 125 de lei, reunite sub genericul "Pachetele florilor de mai".

Cele trei evenimente care nu se regasesc in pretul abonamentelor sunt: un concert simfonic cedat si un spectacol special, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.