Mazare se costumeaza in Stefan cel Mare la carnaval, cu Maia Morgenstern in rolul mamei care "ii da viteza, il trimite inapoi la lupta"

Sursa: Replica
Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 06:19
176 citiri
Parada din Mamaia a intrat in faza reeditarilor istorice. Daca prima data in acest an l-am avut prezent pe Cezar pe scena din Mamaia, iata ca acum este vorba de un alt personaj cunoscut noua din cartile de istorie, si anume Stefan cel Mare. Dar deschideti poarta... Turcii ma-nconjor... / Vantul sufla rece... Ranile ma dor!, ar putea fi versurile pe care edilul Constantei, Radu Mazare, le va recita pe 2 august, la parada carelor alegorice, din statiunea Mamaia, acesta interpretandu-l pe domnitor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.