Sub egida Filialei Constanta a Societatii de Stiinte Istorice din Romania "Zilele Basarabiei in Romania de la Mare - Dobrogea" 2018, la final, la Medgidia (documente)

Vineri, 30 Martie 2018, ora 07:53
60 citiri
Manifestarile cultural-educative initiate de Societatea de Stiinte Istorice din Romania (SSIR), filiala Constanta, sub genericul "Zilele Basarabiei in Romania de la Mare - Dobrogea", s-au incheiat pe 28 martie, la Medgidia, la Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi".

Reuniunea afectiv-memoriala, dupa cum au denumit-o organizatorii, le-a fost dedicata elevilor coordonati de catre prof. dr. Adrian Ilie, care si-au exprimat simtamintele de solidaritate cu romanii dintre Prut si Nistru - prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.