A primit cetatenia Maria Butcaru, din Mihail Kogalniceanu, concureaza, cu echipa Suediei, la Campionatul Mondial de Taekwondo (galerie foto)

Vineri, 09 Martie 2018, ora 05:16
114 citiri
Sportiva Maria Butcaru, originara din localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, va participa, in calitate de componenta a echipei nationale a Suediei, la Campionatul Mondial de Taekwondo WT la juniori.

Intrecerea se desfasoara in perioada 9 - 13 aprilie, in Tunisia, la Hammamet, iar Maria Butcaru va evolua la categoria 52 kg. Aflata in Suedia, la Goteborg (alaturi de familie), din toamna lui 2014, sportiva care are acum 13 ani (va implini 14 ani in luna octombrie) se pregateste la clubul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.