Achizitii multe la FC Viitorul. Vlad Achim a revenit la fosta campioana "Ne dorim sa jucam frumos si sa inscriem cat mai mult" (galerie foto)

Luni, 18 Iunie 2018, ora 05:11
59 citiri
FC Viitorul, campioana Ligii 1 din sezonul 2016/2017, se afla la startul pregatirii pentru stagiunea 2018/2019 a intrecerilor interne si a Europa League. Formatia lui Gica Hagi a anuntat mai multe transferuri.

FC Viitorul s-a reunit dupa aproximativ trei saptamani de vacanta, iar in aceasta perioada se antreneaza la baza sportiva proprie, de la Ovidiu. Pe 20 iunie, de la ora 20.00, pe terenul Central al Academiei Hagi, FC Viitorul va intalni intr-un meci amical echipa din Republica Moldova ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.