ACS Frontiera Tomis Constanta, sarbatorita pentru cei 45 de ani de viata Nicolae Dobre - "Sa ne chemati si la borna 100!" (galerie foto+video)

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:19
66 citiri
Baza sportiva din incinta Garzii de Coasta Constanta a gazduit ieri activitatile legate de sarbatorirea a 45 de ani de la infiintarea echipei de oina ACS Frontiera Tomis Constanta, formatia fanion a Politiei de Frontiera Romane.

Pentru a marca acest moment deosebit al istoriei sale, ACS Frontiera Tomis Constanta a organizat, in colaborare cu Garda de Coasta si cu Federatia Romana de Oina, evenimentul "Frontiera la borna 45!", care a cuprins si o intrecere sportiva, editia intai a Memorialului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.