Adrian Tanase a marcat golul meciului Ce l-a nemultumit pe Grigoras la partida SSC Farul - Farul Tuzla (galerie foto + video)

Luni, 05 Februarie 2018, ora 05:16
64 citiri
Echipa de fotbal SSC Farul Constanta, clasata pe locul doi in seria secunda a Ligii a 3-a, a castigat cu 3-1 (1-1) meciul amical jucat sambata pe stadionul Farul din Constanta cu Farul Tuzla (locul 14 in Liga 4-a a judetului Constanta).

A fost a patra partida de verificare sustinuta de SSC Farul in aceasta iarna, bilantul fiind de trei victorii si o infrangere. Golurile au fost marcate de Iani (9), I. Florea (59 - din penalty), Vl. Suciu (82), respectiv Tanase (34), care a punctat dintr-o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.