Anamaria Prodan il ataca dur pe Gica Hagi: "Lumea l-a luat drept nebun, si pe buna dreptate! A jignit multa lume. Viitorul n-ar fi existat fara Becali!"

Sursa: Replica
Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 07:47
63 citiri
Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu in exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care va aparea vineri integral in editia digitala si cea tiparita.
Impresarul a abordat, printre altele, posibilul scenariu in care Gheorghe Hagi ar deveni noul selectioner al Romaniei, dupa demisia lui Cosmin Contra. Anamaria a oferit un raspuns vehement in legatura cu acest subiect.
"Nu! Hagi a avut foarte multe incercari in strainatate, care n-au fost cu succes. A reusit in Romania cu niste copii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.