Antrenorul emerit Ioan Giuglea, 40 de ani pe salteaua de lupte. "Am stat mai mult timp langa copiii din sala, decat langa proprii copii!"

Vineri, 13 Martie 2015, ora 05:04
135 citiri
Dupa patru decenii dedicate sportului Ioan Giuglea, antrenor emerit in cadrul Liceului cu Program Sportiv, continua sa promoveze luptele in randul tinerei generatii si ii conduce spre performanta pe sportivii cu potential.

Ioan Giuglea este antrenor emerit de lupte greco-romane si ocupa functia de antrenor federal la sectia de lupte pe plaja. Pana la a face parte din familia luptatorilor con-stanteni, Giuglea a fost pasionat de fotbal si a facut parte din echipa de juniori CFR Constanta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber