Aruncat in lupta la pauza, Alin Mazilu a reusit o dubla Goluri multe! SSC Farul a cucerit reduta CSM Rm. Sarat in repriza a doua (galerie foto+video)

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 05:18
59 citiri
SSC Farul Constanta isi pastreaza invincibilitatea in seria secunda a Ligii a treia si dupa etapa a sasea, in care a invins categoric la Techirghiol CSM Rm. Sarat.

Inaintea partidei de sambata, cele doua formatii se aflau in clasament pe locurile patru (SSC Farul) si cinci (CSM Rm. Sarat), astfel ca intalnirea se anunta dificila pentru gazde. Pe teren lucrurile au stau altfel insa, iar formatia fanilor constanteni a condus clar jocul si s-a impus cu 4-0, toate golurile inscriindu-le insa in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.