Atletii veterani Vasile Apetroaie, Vicentiu Culea si Gheorghe Romascanu au urcat pe podium la Campionatul Balcanic (galerie foto)

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 05:18
87 citiri
Clasari pe podium pentru reprezentantii judetului Constanta la Campionatul Balcanic de atletism rezervat categoriei masters, care s-a disputat in Bulgaria, la Stara Zagora.

Vasile Apetroaie (51 de ani), din Eforie Nord, a cucerit trei medalii, la fel ca in editia de anul trecut, dar acum distinctiile au fost mai stralucitoare (doua de argint si una de bronz fata de trei de bronz in 2016). Vasile Apetroaie a fost al doilea la M50 in probele de 5.000 de metri (18.47.84) si 1.500 de metri (4.54. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.