Catalina Ponor, prezenta la Campionatul Mondial de gimnastica de la Stuttgart

   

Catalina Ponor va fi prezenta la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Stuttgart in calitate de reprezentant al acestei competitii. Fosta gimnasta in varsta de 32 de ani este tripla campioana olimpica si multipla medaliata mondiala si europeana. Sportiva din Constanta s-a retras din activitate in 2017, iar organizatorii acestei competitii au numit-o ambasadoarea evenimentului.
"Imi lipseste familia gimnasticii si cred ca va fi un show extraordinar la Stuttgart", a spus Catalina Ponor. In urma cu 12 ani, la Stuttgart, Ponor a facut parte din echipa Romaniei, alaturi de Steliana Nistor, Sandra Izbasa, Daniela Druncea, Cerasela Patrascu si Andreea Grigore, care a urcat pe a treia treapta a podiumului. Aceasta a fost ultima distinctie a Romaniei la un Campionat Mondial in concursul pe echipe.

"Gimnastica a insemnat totul pentru mine. Mi-a dat o familie mare si frumoasa, gustul unor victorii obtinute cu multa lupta. Gimnastica a fost viata mea si imi este foarte dor de ea", a adaugat ...citeste toata stirea
Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Cele mai citite stiri
PERCHEZIEsII in TOMIS NORD!
Desfasurare de forte in Tomis Nord! In seara de luni, 11 noiembrie, oamenii legii din cadrul BCCO ...
Constantin Dancu ramane seful IPJ Constanta!
Constantin Dancu ramane seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta. Decizia a fost ...
PERCHEZIEsII in CONSTANEsA, la CLANUL BANCUEsA!
Oamenii legii au descins, joi, 14 noiembrie, in Constanta, la imobilele unde ar fi domiciliat fratii ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor