Ce sanse de promovare mai are SSC Farul Desi au dat gol in minutul 1, "marinarii" nu au putut invinge Progresul 1944 Spartac (galerie foto+video)

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 05:17
88 citiri
Jucat sambata la Constanta, pe stadionul "Farul", in etapa a 20-a a seriei secunde din Liga a 3-a, meciul de fotbal SSC Farul - Progresul 1944 Spartac, foarte important pentru promovarea in esalonul secund, s-a incheiat la egalitate, 1-1.

A fost primul meci oficial al SSC Farul in Liga a 3-a pe arena din strada Primaverii, iar atmosfera a fost foarte frumoasa, numerosul public constantean (5.000 de oameni) incurajand exemplar echipa si sperand pana la final in obtinerea victoriei, insa gazdele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.