Colosseum Tournament, la Mamaia, cu sapte meciuri Romania - Germania Adrian Rosca lupta cu Dung Quang pentru centura europeana! (galerie foto)

Joi, 22 Iunie 2017, ora 05:18
83 citiri
Baza Idu din Mamaia va gazdui, pe 14 iulie, o gala de kickbox si MMA din circuitul "Colosseum Tournament" care se anunta exploziva.

Punctul de atractie al evenimentului sunt cele sapte meciuri Romania - Germania, intre care se numara si intalnirea dintre constanteanul Adrian Rosca si Dung Quang (un luptator cu origini vietnameze), care are ca miza centura europeana. In program au fost incluse 14 partide pe reguli K-1 si un meci la MMA, intre un azer si un luptator din Republica Moldova. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.