"Comemoram un mare antrenor" Boxerii s-au intrecut la Cupa "1 Decembrie", cinstindu-i memoria lui Aurel Simionescu (galerie foto + video)

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 05:14
111 citiri
Sala Tomis din Constanta a gazduit, sambata, la initiativa lui Mihai Constantin (antrenor la CS Farul), o gala demonstrativa de box in cadrul Cupei "1 Decembrie" si al Memorialului "Aurel Simionescu" (editia a doua).

Au sustinut partide fara decizie (noua la numar) pugilisti de la cluburile CS Farul Constanta (antrenori, Mihai Constantin si Marcelica Tudoriu), Callatis Mangalia (antrenor, Nicu Chioveanu) si de la centrul olimpic de la Braila (antrenori, Bogdan Dobrescu si George Bentea). La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.