Competitie in Maroc Ionut Cazan si Gesur Suliman, din Medgidia, vor arbitra meciuri de handbal la Jocurile Mediteraneene (galerie foto)

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 05:16
102 citiri
Ionut Cazan si Gesur Suliman, din Medgidia, fac parte din corpul de arbitri care vor conduce meciuri de handbal la Jocurile Mediteraneene, intrecere ce se va disputa in Maroc, in perioada 11 - 18 februarie a.c.

Nascuti la Medgidia, ambii sunt fosti handbalisti, iar ulterior au devenit arbitri de handbal, oficiind in tandem la meciuri din Romania. Ionut Cazan este profesor la Clubul Sportiv Scolar Medgidia, iar Gesur Suliman, fost sportiv si el al CSS Medgidia, activeaza in prezent ca profesor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.