Concursul, organizat la Cumpana! Micile gimnaste de la Victoria Cumpana, sapte medalii la Campionatul National (galerie foto)

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 05:12
34 citiri
Sala de sport a Campusului Scolar "Nicolae Dumitrescu" din comuna constanteana Cumpana a gazduit Campionatului National de gimnastica ritmica, la categoria copii. A fost prima editie a acestei intreceri organizata in mediul rural!

Competitia a fost organizata de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica si Primaria Cumpana, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Consiliul Judetean Constanta si Clubul Sportiv Victoria Cumpana. Sala de sport a Campusului Scolar din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.