CSS1 Constanta a trecut si ea de faza semifinala Handbalistii juniori de la HC Farul, calificare en-fanfare la turneul final (galerie foto)

Marti, 28 Martie 2017, ora 05:17
84 citiri
Echipele masculine de handbal ale HC Farul Constanta si CSS1 Constanta au obtinut calificarea la turneul final al Campionatului National de juniori 1, in urma rezultatelor inregistrate la faza semifinala. HC Farul a evoluat la Onesti si s-a clasat pe locul intai, iar CSS1 a ocupat pozitia secunda la turneul de la Sf. Gheorghe. Turneul final se va desfasura in perioada 9 - 13 mai.

Faza semifinala a fost organizata sub forma a patru grupe de cate sase formatii, dintre care primele doua clasate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.