Derby doar pe hartie. Pe teren... Mare rusine! SSC Farul a pierdut cu 0-7 meciul cu Progresul 1944 Spartac! Cum a fost posibil?

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 05:17
84 citiri
Sambata de cosmar pentru SSC Farul Constanta, care a pierdut cu un scor greu de imaginat, 0-7 (0-4), disputa din deplasare cu Progresul 1944 Spartac Bucuresti, contand pentru etapa a saptea a Ligii a 3-a la fotbal, seria secunda.

S-au intalnit primele doua clasate in ierarhie (la ora meciului), cu acelasi numar de puncte, Progresul 1944 Spartac ocupand locul intai gratie golaverajului, insa meciul nu a aratat deloc a derby. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o partida pentru locul intai s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.