DJST Constanta desfasoara prima intalnire de consultare in proiectul national "Dialog Structurat cu tinerii si organizatiile de tineret 2017 - 2018"

Sambata, 17 Februarie 2018, ora 05:16
18 citiri
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta (reprezentant al Ministerului Tineretului si Sportului) desfasoara alaturi de diferiti parteneri locali si cu sprijinul Colegiului National "Mircea cel Batran" Constanta prima intalnire de consultare cu tinerii constanteni din cadrul proiectului national "Dialog Structurat cu tinerii si organizatiile de tineret 2017 - 2018".

Acest proces de consultare publica cu privire la nevoile si necesitatile tinerilor sau ale unor categorii sociale de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.