"E un monstru, ramai fara cuvinte!" Un tanar din Mangalia e primul roman care a condus bolidul Koenigsegg CCXS, unicat in lume! (galerie foto)

Sambata, 18 Mai 2019, ora 05:12
71 citiri
Postura onoranta pentru un tanar din Mangalia, Ionut Carauleanu, devenit primul roman care a condus bolidul Koenigsegg CCXS, unicat in lume! Evenimentul a avut loc in Ungaria, la Siofok, unde Ionut (29 de ani) a mers sa testeze si sa prezinte aceasta super masina pe canalul sau de YouTube.

Ionut Carauleanu face vlogging (blog cu continut exclusiv video), prezentand super car-uri pe canalul "Soferul". "Sunt singurul din tara care fac asa ceva. Sunt independent, nu la o emisiune auto. Iau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.