Erdinci Cogali, cel mai bun jucator Editia a sasea a Memorialului "Alis Osman Sami", de la Tuzla, i-a revenit formatiei CS Agigea (galerie foto)

Miercuri, 09 Ianuarie 2019, ora 05:12
124 citiri
Editia a sasea a Memorialului "Alis Osman Sami" a reunit, la Tuzla, sase formatii, care au jucat fiecare cu fiecare, pe parcursul a cinci etape, iar la final campioana a devenit CS Agigea.

An de an, competitia ii cinsteste memoria fostului fotbalist Sami Alis Osman, originar din Tuzla si decedat tragic, de tanar (la numai 28 de ani), in septembrie 2004. Turneul a fost organizat de Primaria si Consiliul Local Tuzla, CS Farul Tuzla si Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" din Tuzla. La finalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.