Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 si filmul "Back2Back" fac senzatie, joi seara, la Mamaia (galerie foto)

Miercuri, 21 August 2019, ora 05:10
60 citiri
Gala de sporturi de contact OSS Fighters 4, care se va desfasura pe 22 august, in piateta Cazino din Mamaia, de la ora 19.00, a fost prefatata ieri, intr-o conferinta de presa.

Pe langa organizatori si unii dintre sportivii care vor participa la gala, la intalnirea cu ziaristii, de la Mamaia, au fost prezenti si membri ai echipei filmului "Back2Back" (care se realizeaza in aceasta perioada), dar si actori romani si straini care vor aparea in productia de actiune. Filmul va contine si scene din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.