Fabio Rocha Chiuffa, brazilianul de la HC Dobrogea Sud Constanta "Sunt un jucator eficient, nu ma consider spectaculos" (galerie foto)

Luni, 19 August 2019, ora 05:10
57 citiri
Extrema dreapta a nationalei Braziliei, Fabio Rocha Chiuffa, jucator nou achizitionat de vicecampioana Romaniei la handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a fost intervievat pe site-ul oficial al clubului. Sud-americanul (30 de ani, 1,85 m, 85 kg) are 369 de goluri in 146 de meciuri la Nationala Braziliei, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Potrivit sursei citate, Chiuffa a ales Constanta intrucat a vrut sa faca o schimbare, sa joace intr-o alta liga si sa aiba alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.