Farul Constanta are un nou patron! Ultimele detalii de la echipa proaspat promovata in Liga a 2-a. Ce se intampla cu Marica?

Sursa: Replica
Marti, 17 Iulie 2018, ora 07:41
97 citiri
SSC Farul Constanta a avut mari probleme in aceasta vara, echipa fiind la un moment dat in pragul desfiintarii dupa ce suporterii n-au ajuns la un consens cu Ciprian Marica, cumparatorul brandului "Farul".
Totusi, lucrurile s-au mai indreptat si fanii s-au inteles cu Ema Gavrila, care a preluat echipa. Aceasta a fost candidata la Primaria Costinesti si ex-sefa Organizatiei Locale a PSD Costinesti. Fosta iubita a lui Alexandru, fratele lui Radu Mazare, este un personaj bine cunoscut in Constanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.