FC Viitorul joaca joi cu FC Salzburg in play-off-ul Europa League Campioana, in criza. Gica Hagi - "Trebuie sa strangem randurile"

Marti, 22 August 2017, ora 05:18
44 citiri
Seria neagra a campioanei Romaniei, FC Viitorul, se prelungeste, dupa ce echipa lui Gica Hagi a ajuns la sase meciuri la rand fara victorie in Liga 1, interval in care nu a marcat niciun gol!

In etapa a saptea, FC Viitorul a pierdut pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 0-2, ambele goluri fiind marcate de Alexandru Mitrita, fost jucator al gazdelor, care, din respect pentru clubul care l-a lansat in fotbalul mare, nu s-a bucurat la niciuna dintre reusite. "Am ajuns sa nu mai vedem poarta si sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.