FC Viitorul, nerabdatoare sa joace in competitia stelelor Sebastian Mladen - "Toti avem pe telefoane imnul Ligii Campionilor"

Marti, 27 Iunie 2017, ora 05:17
60 citiri
FC Viitorul se pregateste in cantonamentul din Slovenia cu gandul la evolutiile din noua editie a Ligii 1, pe care o va aborda din postura de campioana, dar si la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor.

"Suntem echipa care a castigat campionatul, acum nu ne ramane decat sa ne pregatim foarte bine, astfel incat sa jucam mai bine decat anul trecut, pentru ca ne asteapta meciuri foarte grele. Preliminariile Ligii Campionilor sunt ceva nou pentru majoritatea dintre noi. Toti avem pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.