FC Viitorul, victorie in deplasare cu FC Voluntari Hagi - "Iancu se afla in mediul care trebuie, dar drumul e lung" (galerie foto)

Luni, 25 Iulie 2016, ora 05:13
29 citiri
FC Viitorul a castigat cu 1-0 (Iancu 42) meciul jucat in deplasare cu FC Voluntari, in prima etapa a Ligii 1. La gol, Purece a centrat excelent pentru Iancu in suprafata de pedeapsa, iar decarul oaspetilor a inscris cu un sut puternic. Debutul pozitiv in campionat al echipei constantene a fost subliniat de managerul tehnic Gica Hagi.
"Ne-a fost greu sa jucam la o temperatura asa de ridicata, in conditiile in care noi am venit in tara mai tarziu. Dar jocul ne-a ramas, iar echipa il absoarbe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.