Florin Segarceanu "Este o generatie de aur a tenisului romanesc, sunt niste fete de aur si au un lider de nota 10, Simona Halep "

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 23:59
25 citiri
Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat, luni, la sosirea in tara, ca tenisul feminin romanesc va ramane la un nivel ridicat atat timp cat Simona Halep va fi sanatoasa, informeaza Agerpres.ro "La rece e un mare regret, pentru ca am fost foarte aproape. Sigur ca este un regret, pentru ca intotdeauna te gandesti ceea ce s-ar fi intamplat. Acesta este sportul, acesta este tenisul, la Ostrava a fost de partea noastra, mingile importante au fost pentru noi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.