Fotbalistul Cosmin Matei, de la echipa turca Genclerbirligi SK "Sper din tot sufletul ca Farul sa revina in Liga 1" (galerie foto+video)

Joi, 08 Iunie 2017, ora 05:18
82 citiri
Dupa Alexandru Matel, un alt fost fotbalist al FC Farul care joaca acum in strainatate (Cosmin Matei) s-a aflat la Constanta, pentru a da simbolic startul unui meci al SSC Farul.

Nascut la Targoviste, Cosmin Matei a fost slefuit ca junior la FC Farul, echipa pentru care a debutat in Liga 1, pe 18 octombrie 2008, intr-un meci la Constanta cu FC Timisoara, incheiat la egalitate, 1-1. Mijlocasul a jucat pentru "marinari" si in Liga a 2-a, dupa care s-a transferat la Steaua. Apoi a mai evoluat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.