Foto in oglinda. Dupa 30 de ani! De la juniori la old-boys. Patru fotbalisti din Mangalia, legati de o trainica prietenie (galerie foto)

Vineri, 10 Mai 2019, ora 05:12
78 citiri
La Mangalia, Adrian Voicu, Dan Maican, Cristian Smirdioseanu si Florin Ivan au legat o prietenie solida, ce rezista de zeci de ani. Colegi de scoala si de liceu, coechipieri la fotbal (si atunci, si acum), colegi in sistemul militar, cei patru se au ca fratii.

De cate ori au ocazia, ies si la iarba verde, la un gratar, asa cum a fost si de 1 Mai, in acest an, in Padurea Limanu, unde au facut o poza si au pus-o in oglinda, pe Facebook, cu una de acum 30 de ani, pe cand erau elevi de liceu, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.