Frumusetea fotbalului e explicata de selectionerul statului Panama: "Dumnezeu ne-a ajutat sa marcam. Noi suntem ca un copilas care iese sa se joace cu oamenii mari"

Sursa: Replica
Luni, 25 Iunie 2018, ora 07:48
98 citiri
Hernan Dario Gomez (62 de ani), selectionerul reprezentativei din Panama, nu si-a certat elevii dupa esecul cu Anglia, scor 1-6, si e mandru de primul gol marcat la un Campionat Mondial.
"Felipe Baloy se retrasese din echipa nationala. A revenit pentru acest turneu, iar Dumnezeu l-a ajutat sa marcheze. Frumoasa executie! Cand esti la debut, te bucuri de orice, te agati de fiecare mica fericire.
Am incercat sa jucam de la egal la egal cu Anglia, am vrut sa fim agresivi, dar diferenta de clasa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.