George Nache - "Sunt mandru de voi!" Mos Craciun a venit si la micii fotbalisti de la AS Kinder Constanta (galerie foto)

Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 05:10
51 citiri
AS Kinder Constanta a organizat, la un local din Mamaia, serbarea de Craciun pentru micii sai fotbalisti, de la toate grupele de varsta: 2003 (antrenor, Ion Barbu), 2005 (Doru Carali), 2007/2008 (Cristian Carapcea), 2009 (Doru Carali), 2010 (Cosmin Damian) si 2011 (Cosmin Damian).

De la eveniment nu a lipsit Mos Craciun, care le-a adus daruri copiilor. Pentru ca au avut rezultate bune la meciuri, au ascultat antrenorii si au fost cuminti pe tot parcursul anului, toti jucatorii au primit pungi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.