Glorie a FC Farul. Dumitru Nistor a implinit 69 de ani "Copile, poti sa joci?" Duel de neuitat cu Mircea Lucescu, la debut (galerie foto + video)

Joi, 19 Septembrie 2019, ora 05:10
177 citiri
Legenda a FC Farul, pentru care a jucat 12 ani (intre 1971 si 1983), Dumitru Nistor a implinit 69 de ani. Cand a ajuns la echipa litoralului, nu facuse inca 21 de ani, iar debutul sau in echipa "alb-albastra" a fost unul teribil.

Nascut la Sibiu, in 1950, Dumitru Nistor a inceput fotbalul la 15 ani, la Scoala Sportiva Sibiu, descoperit de antrenorul Traian Tudoran. "Ne jucam cu mingea pe un camp pe care pasteau vitele, iar Traian Tudoran ne-a vazut si ne-a selectionat de acolo, alcatuind o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.