Handbalistele de la CSU Neptun, infrangere in derby-ul de la Constanta Ionut Puscasu - "S-a produs din nou acea cadere in joc" (galerie foto + video)

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 05:15
62 citiri
Echipa feminina de handbal CSU Neptun, clasata pe locul doi in seria A din Divizia A, a intalnit sambata, pe teren propriu, la Constanta, liderul cu punctaj maxim al ierarhiei, Gloria Buzau.

Meciul, care a contat pentru etapa a 16-a a campionatului (prima din retur si din noul an), i-a revenit formatiei oaspete, scor 28-20 (12-9), la capatul unei partide in care CSU Neptun a cedat dupa pauza, cand a comis multe erori si a ratat in aceeasi masura. Pentru CSU Neptun, echipa antrenata de Ionut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.