HC Dobrogea Sud face selectie pentru echipele de juniori IV si mini-handbal "Ii asteptam pe toti boboceii alaturi de noi"

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 05:13
40 citiri
HC Dobrogea Sud Constanta efectueaza selectie in randul copiilor iubitori ai handbalului, in vederea formarii echipelor de juniori IV (11-12 ani) si minihandbal (sub 10 ani).

"Ii asteptam pe toti boboceii alaturi de noi pentru a se juca si a invata prin joaca unul dintre cele mai frumoase sporturi: handbalul. Orele petrecute in sala de antrenament vor fi constructive si educative, iar distractia prin joc va fi punctul de atractie pentru cei mici. Dorim sa formam jucatori talentati, iar acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.