Horia Tecau poarta orteza dupa o fractura de stres "Cat am stat la Rio, n-am auzit cuvantul Zika si nu am vazut niciun tantar"

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 05:14
52 citiri
Prezent, ieri, la Constanta, unde a sponsorizat organizarea unui spectacol, jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, printre altele, ca, in viitor, isi doreste sa deschida o scoala de tenis.

"Inca nu stiu unde va fi aceasta. Mai am mult de invatat din tenis si din sport, dar doresc sa impartasesc copiilor si generatiei tinere din experienta mea", a spus Horia. In prezent, campionul nu participa la turnee, aflandu-se in refacere dupa o accidentare. Horia poarta o orteza pentru a proteja ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.