Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la FC Sevilla: Gica Popescu si Ogararu sunt la Barcelona si negociaza transferul

Sursa: Replica
Vineri, 14 Iunie 2019, ora 07:48
102 citiri
Gica Popescu, noul presedinte al celor de la Viitorul, si George Ogararu, director de scouting al gruparii de la Ovidiu, se afla acum la Barcelona, unde ar urma sa discute inclusiv despre transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la FC Sevilla.
Cei doi au mers acolo si pentru a rezolva si alte probleme, dar una dintre tintele principale ale deplasarii e perfectarea mutarii lui Ianis Hagi la FC Sevilla.
Transferul lui Ianis Hagi la FC Sevilla ar putea reprezenta un adevarat test de maturitate pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.