Imagini de la eveniment Luptatorii de la Oss Fighters, fata in fata la cantarul oficial. Supergala de la Constanta e vineri. One Star Security, organizator (galerie foto)

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 21:16
108 citiri
Cantarul oficial si tragerea la sorti pentru turneul piramidal al categoriei 75 kg de la gala Oss Fighters au fost gazduite, astazi, de un centru comercial din Constanta.

In afara de toti sportivii participanti la gala care va avea loc vineri, 20 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanta, la evenimentul de astazi au luat parte, printre altii, Marius Gheorghe (presedintele ACS Oss Constanta, fondator al promotiei si al galei Oss Fighters si manager general al One Star ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.