Imagini de la eveniment "Miscare pentru toti", actiune sportiva de amploare la Constanta, pe stadionul "Gheorghe Hagi" (galerie foto+video)

Sambata, 11 Mai 2019, ora 14:12
89 citiri
Meciul de baseball Romania - SUA, de astazi, contand pentru Trofeul "Jackie Robinson", este urmat pe stadionul "Gheorghe Hagi" de actiunea sportiva de amploare "Miscare pentru toti", initiata si organizata de Primaria Constanta.

Pe gazon, dar si pe pista de atletism si in alte zone ale arenei, au fost amplasate ateliere a numeroase sporturi, in care sportivii sustin sub comanda antrenorilor demonstratii, dar sunt invitati si constanteni, de toate varstele, sa ia parte la antrenamentele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.