Ionel Eugen Bida, cetatean de onoare al Constantei Un militar ranit in Afganistan, de un lunetist, a urcat pe podium la Campionatul National de natatie (galerie foto)

Marti, 19 Iunie 2018, ora 05:11
58 citiri
Ranit acum opt ani in Afganistan, constanteanul Ionel Eugen Bida (47 de ani), acum plutonier adjutant in rezerva, nu a cedat in fata acestei lovituri a vietii si a inceput sa practice sportul.

Pana in ianuarie 2017, Ionel Eugen Bida nu facuse sport in cadru organizat, la un club, cu un antrenor. Insa, dupa ce a intalnit lotul Invictus Romania, format din militari sportivi raniti, a decis sa li se alature. Practica volei din sezut si inot, iar anul trecut a concurat in Canada, la Invictus Games ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.