Ionel Posteuca si Stefan Corbu, marcatori in timpul regulamentar Victoria Mihai Viteazu a castigat la 11 metri Cupa Romaniei (galerie foto+video)

Luni, 27 Iunie 2016, ora 05:13
45 citiri
Echipa de Liga a IV-a Victoria Mihai Viteazu este castigatoarea fazei judetene Constanta a Cupei Romaniei la fotbal, editia 2016/2017. Victoria, care a incheiat Liga a IV-a pe locul patru, a castigat Cupa sambata, invingand in finala care s-a jucat la Techirghiol echipa CS Eforie (locul 7 la Liga a IV-a).

Mihai Viteazu s-a impus cu 6-5, dupa executarea loviturilor de departajare, scorul dupa 90 de minute de joc si dupa prelungiri fiind 1-1. CS Eforie a deschis scorul in prima repriza, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.