Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, in filmul "Back2Back" (galerie foto)

Marti, 20 August 2019, ora 05:10
89 citiri
Editia a patra a galei de sporturi de contact OSS Fighters se desfasoara in aceasta saptamana, joi, 22 august, in piateta Cazino din Mamaia, cu incepere de la ora 19.00. De la aceeasi ora si in acelasi loc, dar cu o zi mai devreme, va avea loc cantarul oficial. Cel mai mare show sportiv al anului, gala OSS Fighters 4 este pusa in scena de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stanica); partener - Superkombat (Eduard ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.