Macedoneanul Boban Nikolov si salvadorianul Nelson Bonilla i-au cantat si i-au urat lui Hagi in aromana (galerie foto + video)

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 05:13
97 citiri
Jucatorii echipei de Liga 1 FC Viitorul, micii jucatori de la Academia "Hagi", oficialii, antrenorii si ceilalti angajati de la Academie, precum si membrii familiei lui Gica Hagi i-au facut "Regelui" mai multe surprize, ieri, cu ocazia implinirii de catre acesta a varstei de 50 de ani. In mai multe filmulete, postate pe site-ul oficial al Academiei "Hagi" ori pe pagina de Facebook, apropiatii lui Hagi i-au transmis acestuia mesaje de felicitare, unele inedite, ori i-au cantat "La Multi Ani!". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.