Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanta: "Alaturi de profesori inimosi, vom implementa proiecte judetene in mediul rural"

Sambata, 19 August 2017, ora 05:01
94 citiri
De la inceputul anului si pana in prezent, activitatea sportiva constanteana a inclus o serie de actiuni importante, la care Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a fost partener sau organizator. Astfel, potrivit reprezentantilor directiei, anul acesta s-au desfasurat 33 activitati sportive, finantate sau cofinantate de DJST.

Printre cele mai importante activitati, este amintit Programul National de Relansare a Gimnasticii Romanesti "Tara, tara vrem campioane", care continua si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber