Medgidia. Revedere emotionanta Fosti juniori de la CSS, IMUM si Cimentul au participat si in acest an la Meciul Generatiilor (galerie foto)

Marti, 01 Ianuarie 2019, ora 05:16
104 citiri
Numeroasele momente frumoase prin care au trecut impreuna pe terenul de fotbal i-au unit, ca pe o adevarata familie, pe fostii juniori republicani de la CSS Medgidia, IMUM si Cimentul Medgidia, din mai multe generatii, care au ramas prieteni la catarama si la ani buni distanta de cand erau jucatori activi. De asemenea, a devenit o obisnuinta ca, anual ori o data la doi ani, fostii juniori ai Medgidiei sa se intalneasca, la final de decembrie, pentru un meci, adevarat duel al generatiilor, urmat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.